Benefietconcert Jeugdfonds Sport & Cultuur

Informatie Benefietconcert

Helaas kan er door de corona maatregelen geen live benefietconcert worden georganiseerd. Daarom vindt het benefietconcert nu op een andere manier plaatst op deze website. Er zijn video’s van verschillende sprekers en artiesten te bekijken die speciaal hiervoor een video hebben opgenomen. Al deze artiesten hebben door hun werk in de culturele- of sportsector aansluiting bij Jeugdfonds Sport en Cultuur.

In eerste instantie zou dit benefietconcert live plaats vinden op Montessori College Twente op 26 november 2020. De gasten die hiervoor zouden worden uitgenodigd, zouden worden voorzien van een hapje en een drankje en een avondvullend programma door het Twents Jeugd Symfonie Orkest, verschillende sprekers en artiesten. Daarnaast zou dit benefietconcert live worden uitgezonden via een livestream die bekeken kon worden, na het kopen van een ticket. 

Deze kijkers konden ook een borrelpakket kopen om de avond op een soort gelijke manier te beleven als de gasten die live aanwezig zouden zijn. De opbrengst van de tickets, het borrelpakket en van de donaties, die via de website en tijdens het benefietconcert werden gedoneerd, zou gaan naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur Regio Hengelo/Borne.

Helaas kan ik dit door de maatregelen niet meer realiseren en zou dit op een andere manier moeten plaatsvinden. Daardoor is dit idee voor een online benefietconcert ontstaan. Iedereen kan nu de opgenomen video’s bekijken van de sprekers en artiesten, die geheel belangeloos meewerken, meer informatie krijgen over Jeugdfonds Sport en Cultuur en een vrijwillige donatie geven. De opbrengst gaat nog steeds volledig naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Regio Hengelo/Borne