Benefietconcert Jeugdfonds Sport & Cultuur

Charlotte Kroezen

Organisator online benefietconcert

Social Media

Instagram: @charlottekroezen

Facebook: Charlotte Kroezen

Youtube: Charlotte Kroezen

Mini Logo benefietconcert

Benefietconcert Jeugdfonds Sport en Cultuur

Contact

Instagram: @benefietconcertjfsc

Facebook: Benefietconcert Jeugdfonds Sport en Cultuur

 Mail: info@benefietconcertjfsc.nl

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Contact

Instagram: @jeugdfondshengeloborne

Mail: hengelo-borne@jeugdfondssportencultuur.nl

Rekeningnummer: NL22RABO0141389575

Het benefietconcert Jeugdfonds Sport en Cultuur is een online benefietconcert voor Jeugdfonds Sport en Cultuur. Voor mijn profielwerkstuk ga ik onderzoeken hoe je een (online) benefietconcert organiseert. Tijdens het online benefietconcert zijn verschillende video’s te bekijken van sprekers, zangers en zangeressen die speciaal voor dit benefietconcert zijn opgenomen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om te doneren voor Jeugdfonds Sport en Cultuur Regio Hengelo/Borne.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of culturele activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie/ het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

 

Ook al is Nederland één van de rijkste landen ter wereld, toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen in Nederland. Naast het plezier dat een kind bij een sport- of culturele activiteit kan hebben, is het ook erg goed voor de ontwikkeling van het kind. Zo’n activiteit helpt een kind zich fysiek, metaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. 

Helaas kan er door de corona maatregelen geen live benefietconcert worden georganiseerd. Daarom vindt het benefietconcert nu op een andere manier plaatst op deze website. Op de website zijn video’s van de verschillende sprekers en artiesten te bekijken die speciaal hiervoor een video hebben opgenomen. Al deze artiesten hebben door hun werk in de culturele- of sportsector aansluiting bij Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Op donderdag 10 december komen alle opgenomen video's online. Vanaf dan begint ook het online benefietconcert. 

Het livestream concert/repetitie vindt plaats op 11 december van 16:30-17:30 uur en 18:00-19:00 uur. Helaas kan het Twents Jeugd Symfonie Orkest niet met het hele orkest een concert geven, waardoor het een soort open repetitie is geworden.

 

Alle informatie over het Twents Jeugd Symfonie Orkest is te vinden op de pagina TJSO

Het Twents Jeugd Symfonie Orkest zendt op twee tijdstippen de open repetitie uit, dit omdat zij niet met iedereen tegelijkertijd kunnen repeteren. 

 

Beide groepen bestaan maximaal uit 30 personen. Er wordt afstand gehouden tussen de personen onder de 18 jaar met de personen boven de 18 jaar en uiteraard de personen boven de 18 jaar houden afstand van elkaar. 

Rechts boven in de hoek bevindt zich een grote doneer knop die u door stuurt naar de doneerpagina. Het doneren gaat via supp.to. Het gedoneerde geld wordt gestort op de rekening van Jeugdfonds Sport en Cultuur regio Hengelo/Borne.